Schoolgids De Populier 2017-2018 (PDF)

Een nieuw schooljaar is gestart: Welkom aan alle nieuwe ouders die hun kinderen aan onstoevertrouwen en welkom terug aan alle ouders met reeds kinderen op De Populier. In deze gidsvertellen wij onder meer over onze visie, onze manier van werken en leggen wij uit wat u van ons magverwachten. Daarnaast vindt u allerlei andere, praktische informatie voor dit schooljaar.

Een belangrijk deel van een kinderleven zitten kinderen op de basisschool. In de loop van die jarenvertrouwt u uw kind zo’n achtduizend uur toe aan de zorg van de leerkrachten van de basisschool. Omdie reden kiest u de basisschool voor uw kind met de nodige zorg, als ouder wilt u natuurlijk het bestevoor uw kind.

Op De Populier werken we met afstemmend onderwijs; het zoveel mogelijk afstemmen van de onderwijs(leer)situatie op verschillen tussen leerlingen.
De afstemming vindt zijn kracht in het anders kijken naar kinderen met specifieke onderwijsbehoeften.

Voor nieuwe ouders/verzorgers; bent u na het lezen van deze schoolgids nieuwsgierig geworden naaronze school, dan kunt u uiteraard een afspraak maken voor een oriënterend gesprek en eenrondleiding.

Het team van De Populier