Schooltijden

De deur voor De Kastanjes gaat om 08:15 uur open. Alle kleuters mogen vanaf die tijd met hun ouders/verzorgers in de klas. De leerkracht is vanaf die tijd ook in de klas om hen persoonlijk te verwelkomen.

De deur aan de achterzijde van de school wordt om 08:25 uur geopend. Om die tijd luidt ook de schoolbel en gaan alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 zelfstandig naar binnen.

De kinderen van De Berken en De Hazelaars gaan om 08:25 uur door de kleuteringang naar binnen. Op dat moment zijn de leerkrachten van deze groepen in hun klas om de kinderen persoonlijk te verwelkomen.

De ouders/verzorgers van de groepen 3 t/m 8 nemen op het plein afscheid van hun kind(eren). Uitzonderingen daargelaten.

Op die manier kan de leerkracht zijn/haar aandacht richten op de kinderen in de groep.

Groep 1 t/m8:
Maandag 8:25-14:45