Brieven & informatie


Extra’s voor gezinnen met een krappe beurs

Heeft u een laag inkomen en (schoolgaande) kinderen? Dan zijn er in de gemeente Alphen aan den Rijn verschillende organisaties die u kunnen helpen.

Meedoen aan sport of cultuur: Het Jeugddeelnamefonds betaalt de contributie voor een sportvereniging óf zwemlessen óf lesgeld voor een culturele activiteit. Kijk voor meer informatie op: http://www.Jeugddeelnamefonds.nl

Schoolkosten: Via Stichting Leergeld kunt u bijvoorbeeld een computer of laptop krijgen of een fiets als uw kind naar de middelbare school gaat. Eens per jaar kan uw kind een schoolspullenpas krijgen, waarmee hij/zij onder andere een schooltas en gymkleding kan kopen. Wilt u weten wat Leergeld allemaal voor uw kind kan betekenen? Kijk dan op: http://www.elkkinddoetmee.nl/alphenaandenrijn

Folder ondersteuning gezinnen laag inkomen (PDF)


Hoe maak en houd ik een boekbespreking (PDF)

Hoe maak en houd ik een spreekbeurt (PDF)

Gemeente Alphen folder kindregelingen (PDF)

Hoe maak je een werkstuk (PDF)

Beoordeling werkstuk formulier (PDF)
 

Informatie voor nieuwe ouders

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich geborgen, gerespecteerd en verantwoordelijk voelt. Wij willen een warme en vooral veilige sfeer realiseren.

Onze visie is gericht op de totale ontwikkeling van het kind, zowel op het gebied van kennis en vaardigheden als de persoonlijkheidsontwikkeling.