Bewegingsonderwijs

Boudewijn Koppen, vakdocent bewegingsonderwijs, verzorgt de bewegingslessen voor de groepen 3 t/m 8. Voor alle groepen werken we dit schooljaar met blokuren; we clusteren de bewegingstijden tot een langer gymmoment in de week. De bewegingslessen vinden voor de bovengenoemde groepen plaats op maandag.

Alle kinderen moeten, vanwege hun veiligheid, gymschoenen dragen. Kinderen die geen gymschoenen mee hebben genomen, kunnen niet mee gymmen. Zij blijven op school en werken in een andere groep. Het is, indien mogelijk, wenselijk dat de leerlingen hun gymschoenen op school laten. Op die manier kunnen ze hun gymschoenen niet vergeten mee naar school te nemen.