Bewegingsonderwijs

Bewegingsonderwijs  

Een vakdocent bewegingsonderwijs verzorgt de bewegingslessen voor de groepen 3 t/m 8. Voor alle groepen werken we dit schooljaar met blokuren; we clusteren de bewegingstijden tot een langer gymmoment in de week. De bewegingslessen vinden voor de bovengenoemde groepen plaats op maandag. 

Bij lekker, droog weer gymmen we op het veld buiten! Als we in de gymzaal gymmen moeten kinderen, vanwege hun veiligheid, gymschoenen dragen. Kinderen die geen gymschoenen mee hebben genomen, kunnen dan helaas niet mee gymmen. Zij blijven op school en werken in een andere groep. Het is, indien mogelijk, wenselijk dat de leerlingen hun gymschoenen op school laten. Op die manier kunnen ze hun gymschoenen niet vergeten mee naar school te nemen.

Informatie voor nieuwe ouders

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich geborgen, gerespecteerd en verantwoordelijk voelt. Wij willen een warme en vooral veilige sfeer realiseren.

Onze visie is gericht op de totale ontwikkeling van het kind, zowel op het gebied van kennis en vaardigheden als de persoonlijkheidsontwikkeling.