Nieuwe ouders

Welkom!

Om u alvast een impressie te geven over het reilen en zeilen in groep 1&2 en de activiteiten op onze school, leest en ziet u hier informatie specifiek voor nieuwe ouders met peuters.

Persoonlijke aandacht, rekening houden met verschillen, leerlingen eigen onderwijsbehoeften bieden, denken in kansen en mogelijkheden, een digitale leeromgeving, samenwerkend leren en begrip & respect zijn kernwaarden waar wij voor staan.

De Populier; “Gericht op groei”.
Bent u na het lezen van dit tabblad nog nieuwsgieriger geworden naar de werkwijze van onze school en allerlei andere schoolactiviteiten?

Neem uiteraard gerust een kijkje verder op deze site.

Wilt u een oriënterend gesprek en een kijkje nemen op onze school, neem dan contact met ons op.

Veel lees- en kijkplezier en wellicht tot ziens!

Karin Klein, directeur obs De Populier