Jeugdtheaterhuis

De afgelopen twee jaar heb je kunnen genieten van de voorstelling van de Schooltoneelclub. Zou jij daar ook wel aan willen meedoen? Dat kan, want ook dit schooljaar gaat De Populier verder met de bijzondere samenwerking met het Jeugdtheaterhuis!

De Schooltoneelclub

Zit je in groep  3, 4, 5, 6, 7 of 8 en lijkt het je leuk om zelf toneel te spelen? Kan je op woensdagen tussen 13.00 en 15.00 uur meedoen met de repetities op school? Meld je dan snel aan!

In 25 repetities maak je onder leiding van Aubrey Snell, een docent van het Jeugdtheaterhuis, je eigen Grimmige Sprookjes voorstelling! Je gaat met een script werken, speelt met kostuums in een echt decor én je maakt samen nieuwe scènes.

Als de voorstelling af is, spelen jij en de andere spelers de voorstelling op school; voor andere leerlingen en natuurlijk ook voor je ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en vriendjes en vriendinnetjes.

Kosten Voor de gehele periode en de voorstellingen vragen we een bijdrage van € 35,- per leerling. Dit moet aan de school worden voldaan. Zodra de inschrijvingen binnen zijn en de Schooltoneelculb kan van start gaat, ontvangt u hiervoor een factuur.

De Schooltoneelclub gaat alleen door bij minimaal 10 aanmeldingen.

Hulp gevraagd!

Misschien vinden jouw ouders of verzorgers het ook leuk om achter de schermen mee te helpen, bijvoorbeeld met het maken van decorstukken of kostuums, het zoeken van sponsors of het maken van foto’s. Als jouw ouders/verzorgers het leuk vinden om mee te helpen, kunnen zij dit aangeven op het invulstrookje. We zijn namelijk hard opzoek naar enthousiaste ouders.

Op deze dagen gaan we repeteren: alle repetities zijn van 13.00 tot 15.00 met uitzondering van optredens. De tijden daarvoor volgen nog.

Repetitieschema:

15, 22, 29 nov., 13, 20 dec., 10, 17, 24, 31 jan., 14, 21 feb., 7, 28 mrt., 4, 11, 18, 25 apr., 16, 23, 30 mei, 6, 20 juni. N.B. Voor 7 febr. en 14 en 21 mrt worden in overleg andere data afgestemd.

Kom je ook bij de Schooltoneelclub?

Brief aanmelding STC Populier (PDF)